Sponzori

Regionalna nagrada Međimurje Challenge


Regionalni pobjednik će dobiti:

 • Podršku u razvoju poslovanja od REDEA/TIC-a, kroz savjetovanje, poslovno planiranje, strategiju, informacije o izvorima financiranja, umrežavanje, ...

 • 12-mjesečnu inkubaciju u Tehnološko Inovacijskom Centru Međimurje.


 • Osim toga, tri prvoplasirana projekta će dobiti:

 • Priliku da direktno predstave svoj projekt Hrvatskoj Mreži Poslovnih Anđela (CRANE);

 • Jednogodišnju razvojnu licencu za korištenje GDi ATLAS podatkovnog sadržaja i GDi LOCALIS i Esri alate,
  uz edukaciju u trajanju od tjedan dana za korištenje navedenih alata u prostorima GDi GISDATA. • Specijalne tematske nagrade

 • Prijavitelji na ESNCa također se mogu natjecati u šest specijalnih tematskih natjecanja, koja su organizirana i podržana od rezličitih eksperata/institucija na području tehnologija satelitske navigacije. Nagrade specijalnih tematskih natjecanja pružaju svim hrvatskim i međunarodnim natjecateljima mogućnost dodatne vidljivosti i tržišnog priznanja;

 • GSA: Ideja za EGNOS aplikaciju koja najviše obećava

  Dobitnik nagrade će imati priliku ostvariti svoju ideju u prikladnom inkubacijskom centru po svom izboru unutar EU27 tokom šest mjeseci, s opcijom za dodatnih šest mjeseci na osnovu evaluacije nakon prvog perioda.* Kriteriji za nagradu su jedinstvenost i orginalnost ideje, njezin poslovni (i društveni) potencijal, kredibilitet tima, te aplikacijsko korištenje jedinstvenih EGNOS značajki.
  (* troškovi ne bi trebali prelaziti EUR 20,000 po polugodišnjem periodu).

  ESA: ESA Inovacijska nagrada

  Europska svemirska agencija (ESA) traži ideje koje se mogu odmah implementirati i brzo pretvoriti u profitabilan poslovni pothvat uz pomoć tehničke i financijske pomoći ESA poslovnog inkubatora. Uz ovaj opsežan paket podrške, pobjednik će također primiti nagradu od 10,000 EUR.

  DLR: Proširena navigacija - svuda!

  Pobjednik će primiti vaučer za usluga Njemačke svemirske agencije (DLR) u trajanju od pet mjeseci (vrijednost od 50,000 EUR) za daljnji razvoj svoje ideje. Te usluge uključuju studije izvedivosti, konceptualne studije, razvoj prototipa ili poslovni razvoj, te drugu podršku dizajniranu da rezultira u izravnoj implementaciji. I dok će svi natjecatelji demonstrirati svoje sposobnosti i inovacije već samim sudjelovanjem, pobjednik će uživati dodatne pogodnosti posjedovanja DLR specijalne nagrade kao reference i dokaz kvalitete.

  NAVTEQ: Mobile Enterprise Solutions

  NavCert/IFEN: GATE Nagrada

  NavCert, podržan od IFEN-a, pomoći će pobjedniku u stvaranju boljeg proizvoda i podizanju konkurentnosti. U prvom koraku će biti identificirane jedinstvene značajke proizvoda, te će biti prevedene u zahtjeve za certifikacijsku oznaku. Bazirano na rezultirajućem planu testiranja, aplikacija će biti testirana u GATE-u u periodu od 3 dana. Njemački Galileo testni centar GATE je na tlu bazirano realistično testno okruženje za developere prijamnika, aplikacija i servisa za budući sustav satelitske navigacije Galileo, upravljan od IFEN-a. Po ispunjenju svih zahtjeva, certifikacijski proces će rezultirati dodjeljivanjem certifikacijske oznake. Ta se certifikacijska oznaka može koristiti tokom perioda od jedne godine besplatno u bilo kojoj publikaciji, brošuri, web-u ili pakiranju radi povećanja tržišne vidljivosti. Nagrada je ukupno vrijedna približno 50,000 EUR.

  GNSS Living Lab Nagrada:

  The GNSS Living Lab Nagrada će pobjedniku pružiti priliku provođenja "reality check" testa u prikladnom živom laboratoriju (eng. living lab) uz uključenje relevantnih korisničkih zajednica i potencijalnih budućih korisnika. Nominirani inovator će tako profitirati procjenom njegove/njezine ideje, korisnički orijentiranim inženjeringom proizvoda ili usluge, razvojem poduzetničkog tima i intenziviranjem umrežavanja u industrijskim odnosima. Dodatno, dobitnik će primiti novčanu nagradu u vrijednosti od 10,000 EUR.

  University Challenge: Location-based Services

  Cilj ESNC University Challenge je ostvarenje pobjedničke ideje u obliku pokretanja novog poduzeća. Stoga će NAVTEQ pobjedniku pružiti 12-mjesečni inkubacijski program ukupne vrijednosti približno 75,000 EUR. Program sadrži i godinu dana besplatnog pristupa NAVTEQ kartografskim podatcima, sadržajima i uslugama.